Xem Nhiều 12/2022 #️ Tổng Hợp Bài Tập Unit 2 Lớp 11 Personal Experiences Hệ 7 Năm / 2023 # Top 15 Trend | Caffebenevietnam.com

Xem Nhiều 12/2022 # Tổng Hợp Bài Tập Unit 2 Lớp 11 Personal Experiences Hệ 7 Năm / 2023 # Top 15 Trend

Cập nhật thông tin chi tiết về Tổng Hợp Bài Tập Unit 2 Lớp 11 Personal Experiences Hệ 7 Năm / 2023 mới nhất trên website Caffebenevietnam.com. Hy vọng nội dung bài viết sẽ đáp ứng được nhu cầu của bạn, chúng tôi sẽ thường xuyên cập nhật mới nội dung để bạn nhận được thông tin nhanh chóng và chính xác nhất.

Bài tập tiếng Anh lớp 11 Unit 2 Personal Experience có đáp án

VnDoc.com xin giới thiệu đến quý thầy cô giáo và các em học sinh Bài tập tiếng Anh lớp 11 Unit 2: Personal Experiences có đáp án nhằm hỗ trợ cho việc dạy và học môn Tiếng Anh trở nên hiệu quả hơn. Bài tập trắc nghiệm và tự luận Tiếng Anh lớp 11 có đáp án này gồm các tài liệu hay, chất lượng. Mời quý thầy cô giáo và các em học sinh tham khảo.

* Xem hướng dẫn học Unit 2 tiếng Anh lớp 10 tại:

Tổng hợp bài tập tiếng Anh lớp 11 Unit 2 có đáp án

I. Bài tập tiếng Anh 11 Unit 2 Personal Experiences số 1

A. PHONETIC I. Choose the word whose underlined part is pronounced differently from that of the other words. II. Choose the word that has stress pattern different from that of the other words. B. VOCABULARY AND GRAMMAR I. Choose the best answer to complete each sentence.

7) A person or thing that is loved and admired very much is the …………..

A. ideal

B. idea

C. idol

D. fan

8) A short part of a film or movie that is shown separately is called a ……

A. picture

B. clip

C. news

D. cartoon

9) She ………………… shyly at him and then lowered her eyes.

A. looked

B. stared

C. glanced

D. sighted

10) This …………………… girl was disliked by the rest of the class.

A. helpful

B. sneaky

C. unselfish

D. generous

11) He pulled a(n) ……………………. of 10 pounds notes out of his pocket.

A. sum

B. amount

C. piece

D. wad

12) I’ve never fallen in such a(n) ………………………. situation before.

A. embarrassed

B. embarrassing

C. confused

D. confusing

13) The children were ……………………. about opening their presents.

A. interested

B. fond

C. keen

D. excited

14) I know from ………………………. that he’ll arrive late.

A. knowledge

B. experience

C. understanding

D. reality

15) Andrew ……………….. the test before so he…………………. it very easy.

A. did/ had found

B. had done/ found

C. was doing/ found

D. did/ was founding

Xem tiếp tại: Trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 11 Unit 2 Personal Experiences hệ 7 năm FULL

II. Bài tập Unit 2 Personal Experiences lớp 11 số 2

a. on

b. in

c. with

d. to

a. with

b. to

c. at

d. for

a. restrained

b. admirable

c. impartial

d. disappointed

a. shy

b. confident

c. impatient

d. sneaky

a. imitate

b. follow

c. reflect

d. pursue

a. imagery

b. imaginable

c. imaginary

d. imaginative

a. confidence

b. enthusiasm

c. pleasure

d. embarrassment

a. memorable

b. observable

c. acceptable

d. reflexible

a. protected

b. replaced

c. embraced

d. appreciated

a. experience

b. experienced

c. inexperienced

d. inexperience

III. Trắc nghiệm tiếng Anh 11 Unit 2 Personal Experiences số 3

a. in

b. on

c. at

d. up

a. To

b. In

c. With

d. From

a. to

b. in

c. on

d. for

a. attitudes

b. images

c. situations

d. experiences

10. I don’t like that man. There is a sneaky look on his face.

a. furious

b. humorous

c. dishonest

d. guilty

IV. Bài tập tự luận tiếng Anh Unit 2 Personal Experiences số 4

I. Complete each of the sentences with the appropriate word from the box. Make changes if necessary. embarrass personal idol excite imagine memory embrace sneak fuss experience

Cross out any improbable answers.

I’ve understood/ I understand biology a lot better now that we’ve got a new teacher.

I went/ had gone to see a Formular One race last week, but I admit/ I’m admitting that I don’t know much about cars.

Do you find/ Have you found it difficult to concentrate on your work with this music on?

We’ll do/ We do our best to get the computer repaired by next week, but we won’t guarantee/ we don’t guarantee it.

I’ve just started/ I just started to learn how to drive. Now I’m knowing/ I know how difficult it is.

She says that she wasn’t in the kitchen when the bottle was smashed / smashed, but I refuse/ I’m refusing to believe her.

I’m certainly agreeing/ I certainly agree with you that people shouldn’t drink and drive.

I know the company made/ has made a loss this year, But I won’t apologize/ I don’t apologize for that.

It’s very difficult for us to get jobs here, so we’re considering/ we consider emigrating to Canada.

Since I has won / won the lottery, my telephone didn’t stop/ hasn’t stopped ringing. People phone / are phoning to ask how I spend / I’m going to spend the money.

In tonight’s World Cup match, France currently beat / are currently beating Germany 2-1 with five minute of the match to go. If the score remains/ is remained the same it will be the first time Germany lost/ have lost to France since 1998.

Beckham passes/ is passing to Giggs who shoots/ is shooting just over the bar. Manchester United attack/ are attacking much more in this half…

She goes/ She’s going up to this man and looks/ looking straight into his eyes. He’s not wearing/ He doesn’t wear his glasses, and he’s not recognizing/ he doesn’t recognize her…

I have gone/ went to a concert yesterday in the Town Hall. In the middle of it, while the orchestra played/ was playing a man suddenly was standing/ stood on his seat and starting/ started to conduct them…

This man plays/ is playing golf when a kangaroo bounds/ is bounding up to him, grabs/ grabing his club and hits / hitting his ball about half a mile…

Complete the sentence using these pair of verbs. Use the past simple or past progressive. come – show; get – go; break – ski; live – spend; look- see; look – slip; start – check in; add – taste; go off – light; not listen – explain; push – run; write – drive; shut – start; come – put; take – place .

Complete these sentences using the verb given. Use the past simple or the past perfect.

a. will finish b. finishes c. finished d. is finishing

a. don’t use b. didn’t use c. aren’t using d. haven’t used

a. screamed b. was screaming c. had screamed d. screams

a. looked – was turning b. was looking – turned

c. was looking – was turning d. looked – turned

a. finish b. am finishing c. have finished d. had finished

a. met b. had met c. have met d. was meeting

a. will buckle b. had buckled c. was buckling d. have buckled

a. phoned b. was phoning c. had phoned d. have phoned

a. happened – saw b. happened – have seen

c. has happened – saw d. has happened – have seen

a. did you cry b. have you been crying

c. have you cried d. do you cry

a. in b. on c. at d. up

a. To b. In c. With d. From

a. to b. in c. on d. for

a. attitudes b. images c. situations d. experiences

10. I don’t like that man. There is a sneaky look on his face.

a. furious b. humorous c. dishonest d. guilty

a. complaint b. fuss c. excitement d. interest

a. person b. personal c. personality d. personage

a. pointed b. showed c. directed d. glanced

a. ideals b. admirers c. images. d. idols

15. I had a glance at the article, but I haven’t read it yet.

a. close look b. quick look c. direct look d. furtive look

a. has composed b. had composed c. was composed d. would composed

a. to do b. doing c. for doing d. that he was doing

a. do children b. children have c. children d. are children

a. leave b. left c. will leave d. had left

a. We’re looking forward to b. We looked forward to

c. We look forward to d. We’ve looked forward to

a. I work b. I worked c. I’d been working d. I’ve worked

a. turned b. were turning c. has turned d. had turned

a. are you driving b. were you driving c. did you drive d. had you driven

a. did you cut your hair b. have you cut your hair

c. did you have cut your hair d. did you have your hair cut

a. had installed b. installed

c. had been installed d. had been installing

Tổng Hợp Bài Tập Tiếng Anh Lớp 11 Unit 2 Personal Experiences Có Đáp Án / 2023

Tổng hợp bài tập tiếng anh lớp 11 Unit 2 Personal Experiences có đáp án

Bài tập trắc nghiệm – tự luận tiếng anh lớp 11 có đáp án

Bài tập tiếng anh lớp 11 Unit 2 Personal Experiences

VnDoc.com xin giới thiệu đến quý thầy cô giáo và các em học sinh Bài tập tiếng anh lớp 11 Unit 2: Personal Experiences số 3 nhằm hỗ trợ cho việc dạy và học môn Tiếng Anh trở nên hiệu quả hơn. Bài tập trắc nghiệm và tự luận Tiếng Anh lớp 11 có đáp án này gồm các tài liệu hay, chất lượng. Mời quý thầy cô giáo và các em học sinh tham khảo.

Bài tập tiếng anh lớp 11 Unit 2: Personal Experiences số 2

Bài tập tiếng anh lớp 11 Unit 2: Personal Experiences số 1

Bài tập tiếng anh lớp 11 Unit 2: Personal Experiences số 3

Giải bài tập SGK Tiếng Anh lớp 11 Unit 2: Personal Experiences

Bài tập tiếng anh lớp 11 Unit 2: Personal Experiences số 1 I. Complete each of the sentences with the appropriate word from the box. Make changes if necessary. embarrass personal idol excite imagine memory embrace sneak fuss experience

Cross out any improbable answers.

I’ve understood/ I understand biology a lot better now that we’ve got a new teacher.

I went/ had gone to see a Formular One race last week, but I admit/ I’m admitting that I don’t know much about cars.

Do you find/ Have you found it difficult to concentrate on your work with this music on?

We’ll do/ We do our best to get the computer repaired by next week, but we won’t guarantee/ we don’t guarantee it.

I’ve just started/ I just started to learn how to drive. Now I’m knowing/ I know how difficult it is.

She says that she wasn’t in the kitchen when the bottle was smashed / smashed, but I refuse/ I’m refusing to believe her.

I’m certainly agreeing/ I certainly agree with you that people shouldn’t drink and drive.

I know the company made/ has made a loss this year, But I won’t apologize/ I don’t apologize for that.

It’s very difficult for us to get jobs here, so we’re considering/ we consider emigrating to Canada.

Since I has won / won the lottery, my telephone didn’t stop/ hasn’t stopped ringing. People phone / are phoning to ask how I spend / I’m going to spend the money.

In tonight’s World Cup match, France currently beat / are currently beating Germany 2-1 with five minute of the match to go. If the score remains/ is remained the same it will be the first time Germany lost/ have lost to France since 1998.

Beckham passes/ is passing to Giggs who shoots/ is shooting just over the bar. Manchester United attack/ are attacking much more in this half…

She goes/ She’s going up to this man and looks/ looking straight into his eyes. He’s not wearing/ He doesn’t wear his glasses, and he’s not recognizing/ he doesn’t recognize her…

I have gone/ went to a concert yesterday in the Town Hall. In the middle of it, while the orchestra played/ was playing a man suddenly was standing/ stood on his seat and starting/ started to conduct them…

This man plays/ is playing golf when a kangaroo bounds/ is bounding up to him, grabs/ grabing his club and hits / hitting his ball about half a mile…

Complete the sentence using these pair of verbs. Use the past simple or past progressive. come – show; get – go; break – ski; live – spend; look- see; look – slip; start – check in; add – taste; go off – light; not listen – explain; push – run; write – drive; shut – start; come – put; take – place .

Complete these sentences using the verb given. Use the past simple or the past perfect.

a. will finish b. finishes c. finished d. is finishing

a. don’t use b. didn’t use c. aren’t using d. haven’t used

a. screamed b. was screaming c. had screamed d. screams

a. looked – was turning b. was looking – turned

c. was looking – was turning d. looked – turned

a. finish b. am finishing c. have finished d. had finished

a. met b. had met c. have met d. was meeting

a. will buckle b. had buckled c. was buckling d. have buckled

a. phoned b. was phoning c. had phoned d. have phoned

a. happened – saw b. happened – have seen

c. has happened – saw d. has happened – have seen

a. did you cry b. have you been crying

c. have you cried d. do you cry

a. in b. on c. at d. up

a. To b. In c. With d. From

a. to b. in c. on d. for

a. attitudes b. images c. situations d. experiences

10. I don’t like that man. There is a sneaky look on his face.

a. furious b. humorous c. dishonest d. guilty

a. complaint b. fuss c. excitement d. interest

a. person b. personal c. personality d. personage

a. pointed b. showed c. directed d. glanced

a. ideals b. admirers c. images. d. idols

15. I had a glance at the article, but I haven’t read it yet.

a. close look b. quick look c. direct look d. furtive look

a. has composed b. had composed c. was composed d. would composed

a. to do b. doing c. for doing d. that he was doing

a. do children b. children have c. children d. are children

a. leave b. left c. will leave d. had left

a. We’re looking forward to b. We looked forward to

c. We look forward to d. We’ve looked forward to

a. I work b. I worked c. I’d been working d. I’ve worked

a. turned b. were turning c. has turned d. had turned

a. are you driving b. were you driving c. did you drive d. had you driven

a. did you cut your hair b. have you cut your hair

c. did you have cut your hair d. did you have your hair cut

a. had installed b. installed

c. had been installed d. had been installing

Giải Bài Tập Tiếng Anh 11 Unit 2: Personal Experiences / 2023

Giải bài tập Tiếng Anh 11 Unit 2: Personal Experiences

A. Reading (Trang 22-23-24-25 SGK Tiếng Anh 11)

a) A man is pointing at a bank-note, saying something.

b) A man is giving a girt some money to buy a hat.

c) A girl is holding a bank-note, thinking about something.

d) A girl is watching TV, on which a woman is wearing the hat she likes.

e) A girl is at the hatter and buy a hat.

f) A girl is stealing something in boy’s bag.

Kỉ niệm đáng xấu hổ nhất của tôi xảy ra cách đây vài năm, khi tôi còn là một học sinh lớp 9. Lúc ấy ước mơ lớn nhất của tôi là cái mũ đỏ – một cái mũ bằng vải cô-tông mềm giống như cái mũ mà ngôi sao nhạc pop thần tượng của tôi đã đội trong video clip. Tôi nghĩ mình sẽ trông rất tuyệt khi đội mũ ấy.

Bố tôi biết điều đó, nên vào ngày sinh nhật của tôi bố cho tôi một món tiền để tôi mua chiếc mũ ấy cho mình. Tôi rất náo nức nên quyết định đến ngay cừa hàng. Tôi lên xe buýt và ngồi cạnh một nam sinh trạc bằng tuổi tôi. Cậu trai liếc nhìn tôi rồi quay đi. Có một vẻ lén lút trên nét mặt của cậu, nhưng tôi không để ý nhiều. Tôi bận rộn tưởng tượng mình sẽ ra sao với chiếc mũ ấy. Sau một lúc, tôi quay lại và thấy cặp táp của cậu ấy mở ra. Bên trong là một xấp tiền giống hệt xấp tiền mà bố tôi đã cho. Tôi nhìn ngay vào túi xách của mình – xấp tiền đã mất! Tôi chắc cậu ấy là tên trộm. Không muốn làm ầm ĩ, nên tôi quyết định lấy lại số tiền đó từ túi xách của hắn ta và không nói gì cả. Vì vậy tôi cẩn thận đưa tay vào túi xách của hắn, lấy xấp tiền và để vào túi xách của mình.

Với số tiền ấy tôi mua chiếc mũ xinh xắn trong mơ của tôi. Khi về đến nhà tôi lấy ra khoe với bố tôi.

“Con lấy gì để trả tiền cho chiếc mũ đó?” bố tôi hỏi.

“Tất nhiên là bằng số tiền mà bố cho con mừng sinh nhật đấy ạ”, tôi trả lời.

“Ồ, vậy cái này là gì đây?”, bố tôi hỏi và chỉ vào xấp tiền trên bàn.

Bạn có tưởng tượng được lúc ấy tôi cảm thấy thế nào không?

Task 2. Work in pairs. Put the pictures of the events (on page 22) in the order they happened in the story. ( Làm việc theo cặp. Đặt những tranh của các sự kiện (ở trang 22) theo đúng thứ tự chúng xuất hiện trong câu chuyện.)

– Perhaps the girl might want to tell her father the truth and ask him for help.

– She might feel embarrassed because that was not her money.

– Perhaps the girl could place a notice on a local newspaper to apologize the boy and contact him to give the money back.

– Perhaps she should come to the police station, tell the police the truth and ask them for help.

– Maybe the girl should get on the same bus next day and look for the boy to return him the money.

B. Speaking (Trang 25-26 SGK Tiếng Anh 11)

Task 1. Work in pairs. Match the things you might have done or epxerienced in box A with … . ( Làm việc theo cặp. Ghép những điều em có thể đã làm hoặc trải qua ở khung A với cách mà điều đó ảnh hưởng đến em ở khung B.)

Task 2. Work in pairs. A student talks to her friend about one of her past experiences … . ( Làm việc theo cặp. Một học sinh đang nói chuyện với bạn của cô ấy về một trong những điều trải qua trong quá khứ của cô ấy và nó ảnh hưởng đến cô như thế nào. Những câu trong cuộc đối thoại của họ đã bị đảo lộn. Đặt chúng lại đúng thứ tự, sau đó thực hành đoạn hội thoại.)

b) Bạn đã từng nói tiếng Anh với người bản địa chưa?

d) Rồi. Mình đã nói chuyện với một cô gái người Anh mùa hè vừa rồi.

h) Làm thế nào bạn lại gặp cô ấy?

a) Mình đang đi dọc theo đường Tràng Tiền thì một cô gái người Anh tiến về phía mình và hỏi mình đường đến Hồ Hoàn Kiếm. Mình chỉ cho cô ấy, sau đó chúng mình đã bắt đầu nói chuyện về Hồ Hoàn Kiếm.

g) Mọi thứ về Hồ, tên Hồ, Cụ rùa, …

c) Điều này ảnh hưởng đến bạn như thế nào?

f) À, nó làm mình thấy thích thú hơn trong việc học tiếng Anh.

Task 3. Work in pairs. Underline the structures used to talk about past experiences in the dialogue in Task 2, then use the structures and the ideas in Task 1 to make similar dialogues. ( Làm việc theo cặp. Gạch dưới những cấu trúc được dùng nói về những điều trải qua trong quá khứ ở Bài tập 2, sau đó dùng những cấu trúc này và những ý ở Bài tập 1 để làm các đoạn hội thoại tương tự.)

A: Have you ever failed an exam?

B: I failed in an entrance exam to private/ specialized and gifted school (trường tư/ trường chuyên).

A: Why did you fail the exam?

B: Well, I didn’t study very well for it.

A: How did the experience affect you?

B: It taught me the lesson and made me study harder.

A: Have you ever been seriously ill?

B: Yes, I was badly ill last year.

A: How did you become so ill?

B: I was caught in the rain on a winter afternoon.

B: Well, I went for a picnic and didn’t bring my raincoat with me.

A: How did the experience affect you?

B: It made me appreciate my health more.

A: Have you ever traveled to other parts of the country?

B: Well, by coach and by boat.

A: How did the experience affect you?

B: It made me love my country more.

A: Have you ever talked to a famous pop star?

B: Yes, I did three week ago.

B: Well, I went to my friend’s birthday party and met him.

A: What did you talk about?

A: How did the experience affect you?

B: It changed my attitude to pop stars.

A: So, how was your weekend?

B: Oh, really good. I happened to see Khoi My.

B: That’s right. Have you ever met her?

A: Yes, I have. In one of her show in Ho Chi Minh City last years. She is very charming.

B: Yes. She sings beautifully, too.

A: Have you ever been to Ho Chi Minh City?

B: No, I’ve never been there.

A: You should go there sometime. It’s an interesting city and the hotels are wonderful.

C. Listening (Trang 27-28 SGK Tiếng Anh 11)

– Work in groups. Look at the picture and say what is happening in it. ( Làm việc nhóm. Nhìn hình và nói điều gì đang xảy ra trong đó.)

In the picture, we see:

– a house is on fire.

– the fire brigade is fighting to put out the fire.

– and people are running away with the firemen’s help.

memorable: đáng ghi nhớ, không quên được

scream: (n) tiếng thét ; (v) kêu thét

gas stove: bếp ga

escape: trốn thoát

terrified: cảm thấy khiếp sợ, kinh hãi

replaced: thay thế, thay chỗ

unforgettable: không thể quên được

protected: bảo vệ, bảo hộ, che chở

2. F: It happened thirteen years ago.

3. F: It started in the kitchen because she forgot to turn the gas stove off.

Christina says that family is more important than things. Do you agree or disagree with her? Why? Exchange your ideas with a parner. ( Christina nói rằng gia đình quan trọng hơn mọi thứ. Bạn đồng ý hay không đồng ý với cô ấy? Tại sao? Trao đổi ý kiến của mình với bạn học.)

– I agree with her because family is important. You can get back things you’ve lost, but when you lose your family, you lose everything.

– Family is more important than anything else because it can’t be replaced. It gives me love, support, …

Write a letter to your pen friend telling him/her about one of your most memorable past experiences. Your letter … . ( Viết một lá thư cho người bạn tâm thư của em để kể cho bạn ấy về một trong những kỉ niệm khó quên của bạn. Lá thư của bạn nên bao gồm những ý chính sau:)

I’m fine. And you? I’m very glad writing letter to you. I will tell you about one of my most memorable past experiences. Last month, my mother told me to bring a raincoat before I went to school but I did not obey. When I went home, suddenly it rained. It rained more and more heavily. I decided to go home in rain without raincoat. That night, I’m seriously ill. I was pity when seeing my parents looked after me and worry about me.

I hope you won’t do it as me. I look forward to hearing from you soon.

Last night I had a scary dream. I was walking along an empty street late at night. Suddenly a lion appeared at the end of the street. He ran toward me with his big mouth open and sharp teeth. He roared and jumped upon me. I screamed loudly and awoke. I’m still frightened now. By the way, how have similar problems now. Write to me as soon as possible.

How have you been doing? Have you got any plan for the coming school break? Perhaps I will go to see my parents in the countryside.

Let me tell you about my last summer vacation at my grandparents’. It was one year ago and was one of my most unforgettable experience.

There is a river at the back of my grandparents, and I often go swimming there when I spend my vacation with them.

One day when I was swimming with my friends, I suddenly caught a cold. I felt so dizzy and was too weak to continue. I thought I was going to drown but I couldn’t call out for help. Luckily one of my friend saw that. He swam towards me and tried to pull me up. My life was finally saved.

Now recalling that moment I understand how precious life is. This event taught me to appreciate my life.

What about you? Have you got any unforgettable holiday that you would like to share with me?

E. Language Focus (Trang 29-30-31 SGK Tiếng Anh 11)

6. didn’t listen/ was thinking

7. phoned/didn’t answer/ were … doing

8. was not wearing/ didn’t notice/ was driving

7. went/ said/ hadn’t arrived

Bài Tập Tiếng Anh Lớp 10 Unit 2 School Talks Hệ 7 Năm / 2023

Bài tập Unit 2 lớp 10 School Talks có đáp án

Bài tập Tiếng Anh Unit 2 lớp 10 School Talks

Bài tập tiếng Anh lớp 10 unit 2 School Talks có đáp án với các dạng bài tập trắc nghiệm tiếng Anh 10 thường gặp như: bài tập ngữ âm Tiếng Anh, cho dạng đúng của động từ trong ngoặc, viết lại câu dựa vào gợi ý cho sẵn,… sẽ giúp các em học sinh ôn tập, kiểm tra kiến thức trọng tâm Unit 2 School Talks SGK tiếng Anh lớp 10 hệ 7 năm hiệu quả. Mời các em tham khảo.

Xem hướng dẫn học Unit 2 tiếng Anh lớp 10 tại: I. Pick out the word that has the italicized letter pronounced /ʌ/ or /a:/.

/ʌ/ …………………………………………………………………………………

………………………………………………………………………………….

/a:/ ………………………………………………………………………………..

………………………………………………………………………………….

II. Complete the sentences with the correct form of the words in the box.

Entertain maths nation relax safe

Profession enjoy employ attend crowd

1. The police gave him protection for his own ………………

2. How many times do I have to ask you to pay ……………….?

3. The company made hundreds of ……………… redundant.

4. The store was ……………… with shoppers.

5. The show brought ……………… to millions of viewers.

6. She listens to classical music for ………………

7. Cinema is a medium of mass ………………

8. He can calculate very quickly. He has an amazing ability to solve ……………… problems.

9. In 1963 he was appointed ……………… of history.

10. Dang Thai Son is a Vietnamese pianist with an ……………… reputation.

III. Put a circle round the letter of the correct word(s) to use in each blank.

1. chúng tôi you want? – A box of chocolates.

a. What

b. Which

c. Who

d. How

2. chúng tôi this building? – It’s about two hundred years old.

a. How long

b. How far

c. How old

d. How

3. …………money do you earn? – About £250 a week.

a. How much

b. What

c. How many

d. Which

4. chúng tôi are you carrying? – Judy’s.

a. Which

b. What

c. Who’s

d. Whose

5. …………first stepped on the moon? – Neil Aimstrong, wasn’t it?

a. Whose

b. Who

c. Where

d. When

6. chúng tôi your new school? – It’s very big and friendly.

a. What

b. How

c. Where

d. Which

7. chúng tôi it to the post office? – About two hundred meters.

a. How far

b. How long

c. How often

d. How much

8. chúng tôi your national flag? – Red and yellow.

a. What

b. Which of color

c. What color

d. Which

9. chúng tôi you take a holiday? – Once a year.

a. When

b. How long

c. What time

d. How often

10. chúng tôi Greg like? – He’s tall and thin with brown hair.

a. What

b. How

c. Who

d. Whom

11. chúng tôi the Second World War end? – In 1945.

a. Where

b. When

c. What time

d. How long

12. chúng tôi a half of football? – Forty-five minutes.

a. What time

b. How often

c. How long

d. When

13. chúng tôi holiday are you interested in? – A package holiday.

a. Which

b. What

c. Which kind

d. What kind

14. chúng tôi do you write with? – My right hand.

a. Which

b. What

c. Whose

d. What sort of

15. chúng tôi the package come from? – London.

a. When

b. Where

c. Which

d. Who

IV. What would you say? Put a circle round the letter of the best reply to each question.

1. Where’s the nearest post office?

a. Turn left and then right.

b. It’s about two kilometers.

c. It opens at nine o’clock.

2. What’s your new address?

a. It’s the old one.

b. Go straight on.

c. Flat 42B, 225 Nathan Road, Kowloon.

3. How do we get there?

a. Flat 42B Nathan Road.

b. Yes, you do.

c. Turn right just after the Bank of China.

4. How far is it from here?

a. Two kilometers, at least.

b. No, it isn’t.

c. Yes, it’s rather far.

5. I think I’ll go by bus. Where’s the nearest bus stop?

a. Cross the road and turn left.

b. Five hundred metres, I suppose.

c. It’s five minutes by bus.

6. What time is there a bus?

a. Twice a day.

b. An hour and a half.

c. Seven thirty.

7. How often do the buses run?

a. Twice or three times.

b. Every hour.

c. From that bus stop over there.

8. Can you tell me the way to Milus College from your flat?

a. Yes, I can

b. It’s round the corner

c. I know it

9. How long does it take to get to Dave’s place from your flat?

a. It’s a long way.

b. About one kilometer

c. Thirty five minutes

10. Do you know where there’s a public telephone?

a. There’s one at the bottom of the street

b. I know there is

c. Not very far from here.

V. Write sentences about yourself. Say whether you like or don’t like these activities. Choose one of these verbs for each sentence: (don’t) like, love, enjoy, hate, don’t mind, be fond of, be interested in, detest, can’t stand/ can’t bear, prefer.

1. (fly) …………………I like flying…………………

2. (play football) ………………………………………………..

3. (lie on the beach) ………………………………………………..

4. (go to the museum) ………………………………………………..

5. (wait for buses in the rain) ………………………………………………..

6. (work on Saturdays) ………………………………………………..

7. (do the washing-up) ………………………………………………..

8. (do parachute jumps) ………………………………………………..

9. (be alone) ………………………………………………..

10. (be shouted at) …………………………………………………

VI. Complete the conversations. Put in a to-infinitive or an ing-form.

1. A: I always want to visit San Francisco.

B: Me too. I’d chúng tôi visit….it some time.

2. A: Tom seems to enjoy watching football matches.

B: Yes, he loves………………Manchester United play.

3. A: Do you think they’ll approve the plan?

B: Yes, I’m quite sure they’ll decide………………it.

4. A: Do you want to come with me or wait here?

B: I’d chúng tôi you if that’s OK.

5. A: You wear a uniform at school, don’t you?

B: Yes, I have to, although I dislike………………it.

6. A: I’m glad I don’t work as late as Sarah does.

B: Me too. I wouldn’t chúng tôi long hours.

7. A: Have ICM bought the company?

B: Well, they’ve offered………………it.

8. A: How long have you been working here?

B: For about three years. But now I need a new job. I can’t stand……………. here any more.

9. A: What time will you be back?

B: Oh. I chúng tôi some time around nine.

10. A: I’m sorry you had to wait all that time.

B: Oh, it’s all right. I don’t mind………………

VII. Complete this text with the correct form of the verb.

Being a student involves (1)………………(take) responsibility for (2) ………………(organize) your own time. Therefore, you need (3)……………… (learn) about planning your time and workload effectively. You can learn (4) ………………(do) this through practice and through stopping (5)…………… (think) about what works or doesn’t work for you.

Try (6)………………(set) yourself goals and targets, and give yourself small rewards. Don’t try (7)………………(do) too much at once have regular breaks. If you fail (8)………………(finish) a piece of work as quickly as you expected, don’t feel bad, just be more realistic in your planning next time. If you find that you avoid even (9)………………(start) work, stop (10)………….. (make) excuses and start today! You will feel much better once you do.

VIII. Choose the correct answer.

1. Ann is interested in……………young children.

a. teach

b. teaches

c. to teach

d. teaching

2. I chúng tôi book and went to bed.

a. reading

b. to read

c. read

d. to be read

3. The police questioned me at some length and I didn’t enjoy……………

a. to question

b. questioning

c. to be questioned

d. being questioned

4. Dad allowed chúng tôi the party.

a. going

b. to go

c. go

d. gone

5. My teacher always expected chúng tôi in exams.

a. do

b. doing

c. to do

d. to have done

6. Will you please chúng tôi channels?

a. to change

b. change

c. be changed

d. changing

7. My glasses are in my book bag, but I don’t chúng tôi there.

a. putting

b. to put

c. I put

d. put

8. I’d like……………somewhere different for a change.

a. to go

b. going

c. go

d. to have gone

9. He chúng tôi job as soon as possible.

a. start

b. starting

c. to start

d. to be started

10. The searchers found the chúng tôi the barn.

a. to shelter

b. shelter

c. sheltering

d. being sheltered

11. Look at those windows! They really need……………

a. to clean

b. cleaning

c. to be cleaned

d. b and c are correct

12. I’m tired. I’d chúng tôi this evening, if you don’t mind.

a. not going

b. not to go

c. don’t go

d. not go

a. to take me out

b. me taking out

c. me to take out

d. me take out

14. I must go now. I promised……………late.

a. not being

b. not to be

c. to not be

d. I wouldn’t be

15. The children are looking forward……………their grandma again.

a. seeing

b. to see

c. to seeing

d. to be seen

16. Our teacher made chúng tôi the questions.

a. answer

b. to answer

c. answering

d. answered

17. I don’t chúng tôi but I’d rather……………a taxi.

a. to walk/ to get

b. walking/ to get

c. walking/ get

d. to walk/ getting

18. It isn’t safe for chúng tôi ladders.

a. playing

b. to play

c. play

d. played

19. I want……………volleyball. I chúng tôi the team.

a. to play/ to be chosen

b. to play/ to choose

c. playing/ being chosen

d. to play/ choosing

20. Famous people get tired of……………everywhere they go.

a. recognizing

b. to recognize

c. recognize

d. being recognized

IX. Choose the correct option a,b,c or d to complete to complete each space.

Kevin teaches (1)…………at a high school. He enjoys his teaching very much, and he always feels very (2)…………and proud when he is standing on the teaching (3)…………Some of his ex-classmates have just offered him a chance (4)…………them in a new company (5)…………computer software for businesses. Everyone thinks that it (6)…………very well. Kevin will (7)…………earn more money than he (8)…………at the high school.

The new company is (9)…………and the money may be very good in deed (10)………… Kevin can hardly quit his teaching job! He loves it.

X. Write the second sentence so that it has a similar meaning to the first.

1. My father said I could use his car.

My father allowed………………………………………………………………

2. Don’t stop him doing what he wants.

Let……………………………………………………………………………………

3. You can try to get Jim to lend you his car, but you won’t succeed.

There’s no point…………………………………………………………………

4. Why don’t you put your luggage under the seat?

He suggested……………………………………………………………………..

5. The driver said it was true that he didn’t have a licence.

The driver admitted…………………………………………………………….

6. I’ll finish the work tonight if you like.

Would you like…………………………………………………………………..

7. The teacher didn’t allow the class to leave before 4:30

The teacher made……………………………………………………………….

8. I hate to get up in the dark.

I can’t……………………………………………………………………………….

9. Seeing Nelson Mandela will always in my memory.

I’ll never……………………………………………………………………………

10. My lawyer said I shouldn’t say anything to the police.

I.

/ʌ/: love, cousin, subject, worry, much, study, company, discuss, money

/a:/: far, hard, headmaster, marvelous, charge. Father, party

II.

1. safety 5. enjoyment 9. professor

2. attention 6. relaxation 10. international

3. employees 7. entertainment

4. crowded 8. mathematical

III.

IV.

1. a 2. c 3. c 4. a 5. a 6. b 7. b 8. b 9. c 10. a

V. Đáp án gợi ý

2. I enjoy playing football. 7. I hate doing the washing-up

3. I love lying on the beach. 8. I am interested in doing parachute jumps.

4. I don’t like going to the museum. 9. I hate being alone.

5. I don’t mind waiting for buses in the rain 10. I can’t bear being shouted at.

6. I can’t stand working on Saturdays

VI.

VII.

VIII.

IX.

1. b 2. c 3. d 4. a 5. b 6. c 7. d 8. b 9. d 10. d

X.

1. My father allowed me to use his car.

2. Let him do what he wants.

3. There’s no point in trying to get Jim to lend you his car.

4. He suggested putting my luggage under the seat.

5. The driver admitted not having a licence.

6. Would you like me to finish the work tonight?

7. The teacher made the class stay until 4:30.

8. I can’t stand getting up in the dark.

9. I’ll never forget seeing Nelson Mandela.

Bạn đang xem bài viết Tổng Hợp Bài Tập Unit 2 Lớp 11 Personal Experiences Hệ 7 Năm / 2023 trên website Caffebenevietnam.com. Hy vọng những thông tin mà chúng tôi đã chia sẻ là hữu ích với bạn. Nếu nội dung hay, ý nghĩa bạn hãy chia sẻ với bạn bè của mình và luôn theo dõi, ủng hộ chúng tôi để cập nhật những thông tin mới nhất. Chúc bạn một ngày tốt lành!